35 nära!

Nu har jag kört hårt i snart 1 månad och jag snittar ca 7 kvalitetsansvarig i veckan 2 cykel 5 löpning. Och nu är det inte långt kvar tills jag är under 35 på milen. Det går snabbt om man tränar hårt och rätt.

Jag pratade lite med en av ledande forskare i Sverige inom träning och jag hade massa frågor vilka han inte kunde svara på men en sak va säker va att träna hårt gav dom bästa effekter på allt. Vare sig det va vo2. Kappilärer eller mitokondrier. Sen är frågan hur mycket kroppen orkar. Men det är ju bara en träningsfråga och då är vi där igen att om ingen provar och man gör riktiga tester på det så kan man aldrig veta. Men kolla på allt från marit björgen till jari planen som kör sjukt mycket kvalité i perioder och dom är grymma!!

Jag tror att det bara är svaga personer som inte orkar träna hårt som gör denna forskning.

Och kan jag gå från 41 min till 35 på milen på två månader så kan alla det. Typ ?

Nu ska jag ju ta lite genväg till snabbare miltider genom att gå ner i vikt som är ett sjukteffektivt sätt att bli snabbare och uthålliga på. Fast det är tabu att prata om. Men att släpa omkring på onödig vikt är bara korkat. Om man inte nöjer sig med att bara vara helt ok men kanske då vara lite mer poppis på beachen. Jag tänkte inte överdriva men om jag siktar på 70 blankt är det ändå tungt. Men 4 kilo som jag slipper bära runt på ☺

Denna vecka har börjat med i måndags 11 km “tröskel” som slutade på ett slag från Maxpulsen sen back intervaller på kvällen.

Igår klassiska 10 ggr 4 min på bosön.

Ny cykel och styrka.

Bara så ni vet kör hårt hårt hårt!!

Be first to comment