Årets andra långpass

Långsamt, långsamt börjar dagarna bli ljusare och längre och vårsolen komma fram. Jag tycker att söndagslångpassen är ett bra sätt att följa vårens ankomst. Från vecka till vecka till vecka kan man helt enkelt se reell skillnad.

Idag var det dags för årets andra långpass. 20 km stod det på schemat och jag körde längs med en tredjedel av Kungsholmen, över Västerbron, runt hela Södermalm, tillbaka över Västerbron också till slut tillbaka längs den där tredjedelen av Kungsholmen. Fantastisk väder var det och löpningen kändes bra. Jag körde helt utan press, och snittade på 5.15 min/km med en genomsnittlig puls på 152.

Detta var stor skillnad jämfört med förra förra veckans långpass då jag efter en veckas förkylning snittade 6,05 min/km med en genomsnittlig puls på 159. Intressant att se skillnaden!

Nedan är några bilder från rundan.

långpass4

långpass2

 

långpass1

långpass3

//Aron

Be first to comment