Arlanda – Orlando

image

Suttit i möten, haft föreläsningar, druckit kaffe, snackat skit, sovit på hotell i Stockholm och träffat en himla massa roliga och intressanta idrottare från SOK’s Topp och Talangprogram är vad jag gjort i början på den här veckan. Hade även Lyxen att få lyssna på roddaren Lassi Karonen berätta om sin satsning och sina erfarenheter om OS och att vara bland de bästa i världen. Superintressant att få lyssna, ställa frågor och prata med personer som haft och har samma drömmar som en själv.

Nu sitter jag tillsammans med Moa på Arlanda och väntar på att få boarda vårt första plan för en mellanlandning i Frankfurt innan vi tar oss över Atlanten. Det känns alltid lite konstigt när man ska lämna Sverige under en så lång tid, mamma nämnde igår att det nästan är 1/5 av 2016 som jag ska spendera i Florida nu. Men tänker man på det sättet så låter det alldeles för långt, 10 veckor är bättre. Jag tänker ta en vecka i taget och fokusera på varje träningspass för att säkra att jag går framåt under dessa veckor.

Hittils har jag lyckats glömma halva vår matsäck, ringt runt till diverse far och morföräldrar och köpt historiens dyraste Te för 40 svenska riksdaler. Nu bär det av! Hej!

 

Be first to comment