Bra bland-dag

  
Jag kan ju börja med att min baksving e fixad. Gött. Ja trodde d skulle ta evigheter så det va gött med ett mess där det står att hojjen e klar å allt kostar 0kr. Det var visst 5 års ram-garanti på scott. 

Tack där Sportson kungenskurva för snabbt fix. 

Hur som, idag blev det typ träning. 

Jag brukar väl tycka att det kroppen e van me e motion. Idag så var det väl inget som var ovant men det blev många grejjer ivf. 

Cykla till jobbet i morse med sedvanlig go vy. 

  
Väl på jobbet så fick jag passning en timme så jag drog å lirade hockybocky. Sen innan lunch så va d dags för månadens simtränimg. 

På eftermiddan satte jag mig på paddelmaskin å påminde mig om tekniken,,,,,,, d e en del jag vill jobba på där. Det fina var att att det var scrubs på TVn 🙂  det kan nog blir fler paddelpass i slutet av arbetspassen. 

  
Sen va d dags å cykla hem igen. 

Nu e d 8h kvar till man ska jogga dit igen så dags för bingen. 

Jo,,,,,, kul grej im ni borde prova. Orientering inomhus, indoorcup. 

http://eventor.orientering.se/Events/Show/12764

Mest bara en skoj å lurig grej, riktigt  klurigt ska d vara. Men svårt å gå vill ivf. 

På söndag e d normal OL som alla kan vi me på på sin nivå. TESTA. 

  

Be first to comment