Det var fiiint väder

Kom ni ihåg låten från Latin Kings?
Så kändes det idag, två pass i racer i strålande sol!

image

Riktigt riktigt vårväder,solen värmde. Älskar våren!

image

Och min racer, kommer mig lagom trygg i den och vet att när jag kan paddla den bra kommer det gå snabbt.

Drog till brunnsviken på kvällen för att köra med Maciej men min kropp var bra seg plus att se honom vara så extremt stark var både inspirerande och knäckande.  körde nåt som skulle kunna kallas “hopp och lek” dvs jag lyfte lite här och där, hängde lite här och där..

image

Skk igår!

Marre

1 Comment

  • […] Multisport handlar oftast om lite mindre idrotter och mer naturupplevelser snarare än enorma evenemang, stor mediebevakning och allt som kommer till. Men med tanke på att just triathlonen har växt bland oss svenskar på senare så finns det mycket för multisportsälskare att upptäcka under OS veckorna. Landsvägscykling, terrängcykling, alla möjliga former av paddling och såklart löpningen. På bara några veckor får vi alla vanliga etapper in multisport. Men det slår väl ändå inte paddling i Sverige när solen bryter kylan? […]

Leave a Reply