I en annan del av The Pines

  
Livet här borta rullar på, 17 pass blev det i förra veckan och nu har jag fått pusta ut i en och en halv dag. Tiden här borta flyger iväg, jag lever i rutiner och behöver aldrig fundera på vad som ska göras här näst. Jag startar varje morgon med att äta en tallrik havregrynsgröt med frukt, kanel och mjölk. Oftast är det morgon pigga Moses som både ställt in min tallrik i mikron och hackat min frukt, och på så sätt är jag i princip alltid i skuld till henne. Ett tag innan 8, (och jag skriver ett tag då jag inte alltid kollar klockan) så gör jag 4st serier med olympisk rörelse, 8st utfall med bröstryggsrotation och 10st sidoböjningar. Detta tar ca 4 min och om jag känner mig stel så kompletterar jag, oftast med lite töjning av höfter, axlar och rumpa. Sedan klockan 8.00 är vi på vattnet, synkar våra klockor och kör passet för dagen. “Vi” består oftast av:

 -Linnea “speedexplosion” Stensils 

-Klara “Speedmachine” Andersson 

-Moa “Speedmachine Jr” Wikberg

-Karin “Speedendurance” Johansson 

Denna process upprepas i princip innan varje pass.. 

Efter passet är det kaffe och Äggamacka med kaviar som gäller, ibland blir det även en “yoghurt parfait” med yoghurt, keso och någon slags frukt innan vi drar iväg på andra passet för dagen. 

Efter lunch har vi planerat 60 minuters plugg, gärna utomhus även här med en kopp kaffe i handen. Cirkus en timme innan klockan 4 så är det dags att äta igen och här hinner vi oftast med rätt så många asgarv åt allt och lite till. Ju konstigare man är desto bättre passar man in på The Pines. 

Förhoppningsvis så slipper man löpning eller chins och armhävningar efter passet, då kan man luta sig tillbaka i hängmattan, njuta av kvällen och hoppas på att det inte är en själv som har mat-dag. 

Vissa kvällar orkar man inte mer än att ligga i sängen och grimasera i snapchat, andra kvällar försöker vi ta oss ut på en inspektionsrunda, spela något spel, ta kvällsdopp eller bara snacka skit med personerna som kommer i vår väg. 

Klockan 10 är det oftast läggdags. Är man själv ute på äventyr så ska man helst vara hemma innan 11, men den tiden går att förhandla sig till… Vi försöker endå vara öppna för nya traditioner och idéer. Moas och mina 2 nya lägenhetskompisaf bestående av Honk och Marre är väldigt bra på att påpeka vårt annorlunda beteende. Speciellt att vi alltid sitter på samma plats runt bordet och alltid dricker kaffe ur vår egen kopp. Men det handlar om att Ge och ta, jag har testat att äta på en ny plats och Honk deltog idag på Vårt “söndagsmöte”, testar man inte så vet man inte. Men när man testat och bestämt sig för att rutinerna håller så ser jag ingen anledning till att genomgå en förändring. 

Jag kan även meddela om att jag i princip har lärt mig att jonglera! Måste bara få lite mer kontroll på’t!  

Be first to comment