Känslan att vara tillbaka på vattnet och samla mil igen

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen här borta, det har inte varit lätt men en vecka är snart nere. Trots att jag vet att man ska starta lugnt efter sjukdom så så rivstartade jag veckan med 4 pass i Måndags. Kroppen svarade bra där och då och jag var taggad på att komma igång, men redan tisdag eftermiddag fick jag sota för min drastiska start när jag gästade de danska tjejerna på ett washleads pass över 12km. Det gick inte superfort men jag fick kämpa hela tiden, hittade inte någon bra känsla på vågen och inbillade mig att jag hade 3kg sjögräs i rodret… Lyckades överleva och körde lite lugnare på onsdagen och torsdag förmiddag för att sedan trycka på 6x400m max/hårt i löpning innan torsdagens halvdagsvila skulle ta plats. Gick lite väl hårt 2,3,4 där jag lyckades spurta ifrån Klara och Christian. Sedan insåg de min svaghet och drog på ett jäkla tempo redan från starten och jag fick se mig besegrad på de två sista. Körde 3st under 1.10 och resten strax över så det blev ändå ett grymt bra pass med allt för mycket mjölksyra i de stackars benen…

Även Moa har lyckats komma tillbaka på benen nu i slutet av veckan så vi är inte isolerade från resten av laget längre. Vädret börjar bli bättre, det har varit ganska kallt och blåsigt även fast solen varit framme men börjar som sagt bättra sig och jag hoppas vi får några riktigt fina veckor framöver. Förutom att träna har det blivit ganska mycket studier, powernaps, surdegsbak och ett antal försök till att lära mig jonglera. Jag har som mål att lära mig det innan lägret är slut, mamma skickade med det som en liten present hit så jag känner pressen!

Nu ska jag laga en kvällsäggmacka till Moa och föreslå att vi går på en inspektionsrunda runt området för att registrera felparkerade bilar och allt det där!

Tjejligan gör explosiva chics efter sprintpass

Tjejligan gör explosiva chins efter sprintpass

Fint häng på stranden med Moa och Klara

Fint häng på stranden med Moa och Klara

Jag och Moa tog ut studierna idag,

Jag och Moa tog med studierna ut idag,

Be first to comment