Långpass blev bara 45 minuter 

Det var tänkt att jag skulle köra ett längre pass nu på söndagsmorgonen men så blev det inte. Det är bara ett tunt smutsigt snölager kvar i Storvreta kvar nu, inga spår.  Men jag tänkte att det ändå skulle bli ett bra pass med stakning och balansträning. Det var varierad kvalitet på snön, på vissa ställen var det mjukt så stavarna sjönk igenom och på andra ställen is. Det kändes ändå ganska bra men efter 45 minuter så lyckas jag fastna med staven så att trugan lossnar. Det gick ju att trycka dit den igen men den satt för löst och åkte av igen. Så det var bara att ge upp och åks hem. Med tanke på veckans väderprognos med plusgrader och regn är det oklart om det blir något mer träningspass i Storvreta den här säsongen. Tur att det blir en vecka i Klövsjö två veckor före Vasaloppet.

   
    
 
Min stav utan truga.

   
 
Så här ser det ut på vägen upp till storvreta. Ingen vinter direkt.

1 Comment

  • Svara februari 7, 2016

    LaRs

    Det där är det som är synd med Oneway. Fina rör med taskiga limningar. Nästan så man alltid ska börja med att ta loss trugor och limma om då man köpt nya stavar.

Leave a Reply