Lite kul hade vi igår kväll

Var ute på stan och flängde med Kenneth och Fredde från seglingstiden. Vi såg Point Break men salen fick utrymmas pågrundav brand eller bomblarm, halvskönt. Knallade till Ljunggrens och spana lite sen bulle till Sturehof där vi var bra länge. Kenta försvann plötsligt och kom sen tillbaka glad och sa han dansat uppe vid “Ladan”. Jag och Fredde fattade inget för vi visste inte vad Ladan var men kenta visade sen var det var och det var visst Sturehof klubb vid O-baren. Haha tänk om de som hade stället visste om att deras klubb ser ut som en lada.

image

Kenta och Fredde
image

Fredde
image

Kenneth

image

Ladan

image

Sov hemma men åkte sen ut till Älgö och bada bastu ett par timmar efter ett fint träningspass i surfskin.

image

Älskar detta.

Marran

Be first to comment