Ostrukterade intervaller…

Jag var ute vid FKI nu runt lunch och körde en himla massa ostrukturerade intervaller. Väldigt jobbigt men antar det är bra med olika längd? Äh det passar mig ganska bra, vill inte vara styrd av en klocka som piper och tickar. Finns tillräckligt med stress i dagens samhälle och träning ska vara avkopplande, så resonerar jag. Är också högst medveten om att mina resultat kan kanske/säkerligen bli bättre om jag körde mer strukturerat och efter en plan – men vis av erfarenhet från tidigare sporter så ledsnar jag då!
   
Satt och njöt i vårsolen efter passet käkandes en brun banan och sköljde ner med några klunkar saltvatten… Man är ju en ninja vettu. Eller bara väldigt okräsen?

 
Mötte Nils som köpte min gamla surfski, han skulle ut till Freddan Lindström som ska montera in en deBrito läns i lådan, det kan bli riktigt bra!

  Brände sen till päronen för att lämna en telefon till mamma och montera ihop ett bord. Det är extremt kul att de har sparat massa gamla nummerlappar från olika race, bland annat Åre extreme challenge (körde första 98) och höll på ett par år därefter. Körde Vättern några år, bästa tid 8,08 tror jag.
 
Mycket mycket prylar i deras förråd… Och utöver detta finns det ett garage, vind och stor gård på Gotland..

   
Min gamla cykeldator, finns det ens såna här längre?

 
En gammal sadel. Nån som vill ha?

 
Min första riktiga sport var motocross och här är lite minnen från det, dekaltrimmat förrådsdörren.

Marre 

Be first to comment