Sista rycket inför Vasan

  
Nu blir det en vecka i klövsjö med familjen. Det kommer bli full fart i backen och i spåret. Idag var första dagen. På förmiddagen var jag och grabbarna i backen medan Emma var hemma med Sixten. På eftermiddagen stack Emma ut med Oskar i backen. Sixten Siv i vagnen och Arvid vilade och jag vallade. Sen blev det 15 km i elljusspåret här nere i klövsjö. De andra spåren finns uppe på fjället och dessa får jag kanske testa imorgon.

Målet med veckan, förutom att njuta av lite ledigt med familjen, är att få ihop många mil i spåret. Men dessa ska vara av lite olika karaktär, ibland kort och snabbt och något pass långt och lite lugnare. Jag ska också försöka köra in mina nya skidor så att, om de känns bra och snabba, jag kan åka på dem i Vasaloppet.

   

 

Be first to comment