sliten som fan!

Nu sitter jag på cykeln igen och passar på att skriva.

Förra veckans träning gick ok 4 12 kvalité pass plus cykla och styrka. Men nu börjar kroppen bli lite sliten, men har denna vecka hållt i hyfsat kör mina klassiska 10 ggr 4 min varje måndag som är mitt nyckelpass. I måndags kändes det faktiskt bäst hittills av alla dom jag kört. Jag snitta 3.28 fart och benen va inte lika geléiga som samma pass veckorna innan. Så det ger effekt. Sen är ju bosön väldigt inspirerande ställe att köra på.

Så nu börjar säsongen närma sig och jag måste få lite mil i benen och bygga kappilärer. Så kommer dra ner lite på intervallerna och lägga in mer snabbdistans och riktiga trösklar där pulsen aldrig går över tröskel. Många gör ju tvärt om att kör hela vintern med uppbyggnad och på våren kör fart. Men jag hatar ju såna pass så därför kör jag så lite av såna pass som möjligt. Men dom har ju sin funktion så därför nu en månad mer mängd men inga långpass. Och sen köra fart igen i början av april och sen i slutet av april börjar min säsong men Tough Viking i gbg.

Tyvärr har min hårda träning gjort så jag gått upp ett par kilo i muskler.

Sen från igår ska jag prova att äta nyttigare och inte bara pizza och ballerina kakor. Jag gjorde lax igår för första gången i mitt liv och om man dränkte laxen i bea så va det helt ok. Så snart fan är jag en matguru. Har även köpt vitamintillskott för att kompensera min dåliga kost.

Hörs sen får vi se hur det går med allt.

IMG_20160215_214654

Be first to comment