Stark kycklingsoppa, Coldzyme och sex and the city

Jag och Moa välkomnades till Florida med två stycken förkylningar. Jag blev dålig redan i början på veckan och har lyckats dra med mig Moa på köpet. Inte helt lyckat men vi försöker hålla humöret uppe och hoppas på att kunna komma igång ordentligt på måndagmorgon. Ska man vara sjuk är det i alla fall skönare att vara det samtidigt som någon annan. Vi dricker te, planerar stark soppa till middag och tar han om varandra så gott det går.

Jag och Moa delar rum här i Florida och man skulle kunna säga att vi delar på allt annat också. Vi har gemensam garderob, delat kaffekonto och är delägare av The Pines resorts skönaste hängmatta. Varje söndag har vi infört söndagsmöte. Där myser vi till det, fikar, och utser ordförande samt sekreterare för att på ett vettigt sätt kunna utföra vårt möte. På dagordningen har vi 10 st punkter att gå igenom och planera för att veckan ska bli så smidig som möjligt.

Just nu sitter jag och försöker ta mig igenom några utav Sveriges alla lagar och funderar på att brygga en kopp Arvid. Ha det gött så länge!

image

image

Be first to comment