Tävla med feber inte opimalt.

Nu sitter jag och cyklar och passar på att skriva. Vart konstigt sjuk sen mitt sista inlägg. Fick 1 grader feber. Och det kändes som att vara bakis, Sjukt ont i huvudet och lite snurrig.  Men inte så så man ligger och dyngsvettas ena sekunden och andra fryser. Men har valt att inte träna och hoppas att det skulle gå över snabbt.

Men i lördags hade jag blivit inhyrd igen av ett lag som ville komma bra i winter run. Och jag kunde inte göra dom besvikna så jag ställde mig på startlinjen utan att ha ätit något på hela dagen utom några ballerinaskor innan start och 3 Alvedon och halvliter monster energidryck.

Tror det va mitt första 10 km lopp på ett och ett halvt år. Så va sjukt nervös. Jag började få ont i magen och jag märkte hur mitt magkatarr börja kännas.

Starten gick och det börjar svagt utför. jag gick ut i lagom fart kände av hälsenorna nedför och höll igen lite för att inte ska dom mer än nödvändigt. Sen vart det platt en km typ innan en stor backe kom som sen vände ner. Där kändes det ok, sen va det 1 km platt innan riktiga backen kom. Ca 60 höjdmeter. Efter backen sa det bara pang i magen och det kändes som det värsta håll man kan få. Det va nu bara 500 till varvning och jag tänkte bryta jag hade så ont och det började svartnar för ögonen.

Men jag hade ju lovat laget så jag bestämde att slå av på farten och folk började passera mig och jag vingla när jag sprang för det yrsla och jag såg knappt något. Lyckades ta mig imål men gick direkt in i cafét och bara satt och skaka i en kvart.

Hur vart tiden då. Banan va 9,750 och tiden 39,57 så det blir en miltid på 41 minuter!!!

Så nu dax att öka med träningen. Tyvärr gick något sönder i magen. Går nu och det känns som jag har håll hela tiden även när jag sover.

Så summa kardemumma

Räkna inte med topptider om du tävlar med feber 🙂

 

 

Be first to comment