Träning på brunnsviken ikväll

Tja!
Jag träffade AXA-peter idag vid Brunnsviken, eller träffade och träffade, vi hade bestämt att vi skulle köra ett träningspass på kanotklubbens gym, upplägget var: hårt och spontant.

Det blev först massa tunga repetitioner på bänkdraget där vi körde oss trötta så svetten lackade och ådrorna pumpade. Gick sen in i stora rummet där Maciej satt och vevade på maskinen. Googla Arnold Schwartznegger så får ni ett hum om hur han ser ut.

I stora rummet körde vi chins till blicken blev dimmig, kort vila sen maxantal bänkpress på 50 kg i två min medan den andra kört 2 min intervall på paddelmaskinen. Bytte.
Sänkte till 40 kg på bänken, samma upplägg.
Körde sen nån dragövning vid en maskin jag inte har en aning om vad den heter men man tränar typ isättet, en minut tungt på varje arm medan den andra kör två min max på paddelmaskinen. Sen byta.
Sista övningen var att hänga i chinsstången och sparka upp tårna till stången hängandes i två min medan den andra körde 2 min max på maskinen. Samma upplägg två gånger.

Helt slut sen, satan vad konstigt kombopass som förmodligen inte är helt enligt skolboken men riktigt jobbigt, omväxlande och ganska kul.

Paddlade mitt på dan med stek ute vid djurgårn (fki). Premiär i racer för i år, me like!

image

Min till höger,  Jens den gröna

image

Vår gamla båt ligger ute vid Hundudden och vilar. Mycket minnen med den, 28000 sjömil…

Marre

Be first to comment