Vilopuls på 44!

Sedan början av november använder jag aktivitetsbandet Microsoft Band 2, både i vardagen och vid träning. Vid sidan om att bandet efter tre månaders användning lade av så att jag fick reklamera det (fick ett nytt) så är det ett riktigt bra band med funktioner som både pulsmätare och GPS, vid sidan om alla funktioner som är standard på denna typ av produkter.

Som exempel tycker jag att det går lika bra att använda detta band vid löpning som min Polar-pulsklocka.

En av de roligaste funktionerna är dock mätningen av sömnen. Informationen nedan får man varje morgon. Extra intressant idag var att jag noterade en vilopuls på 44. Det är det lägsta jag uppmätt under de fyra månader jag haft bandet. Roligt att se. En kompis sade att minimigränsen för att få ge blod är en vilopuls på 45, men det vet jag inte om det stämmer.

vilopuls

//Aron

Be first to comment