24 km i gråkallt väder fick avsluta träningsveckan

Ett långpass löpning fick avsluta veckans träning. Strax efter att Vasaloppsvinnaren John Kristian Dahl nådde Mora gav jag mig ut på mina 24 km runt Stockholm. Jag körde ett halvvarv runt Kungsholmen bort till Västerbron, sprang över bron och sedan motsols runt Södermalm tillbaka till Västerbron, därefter över bron igen och tillbaka samma väg runt Kungsholmen.

Vädret idag var rätt kasst, runt nollan och bitvis kall vind med snö. Men ändå var det som så ofta skönt att komma ut på söndagen och få ljus och (någorlunda) frisk luft. I lurarna körde jag idag ett långt avsnitt av hundpodden “Vår bästa vän” (vi får hem vår hund inom kort) och därefter veckans avsnitt av Ekonomiekot lördag. Båda programmen rekommenderas för de som har intressen åt dessa håll.

 

24 km2

Talande bild för dagen.

24 km

Nog är det härligt med löpning!

24 km3

Lite oklar pulsutveckling under första halvan av passet, men sedan mer rimligt. Vet inte riktigt varför det ser ut så. Inte jättemycket höjdskillnader längs vägen.

 

Sammantaget i veckan har det blivit åtta pass:

  • Måndag: Styrketräning helkropp (1 h)
  • Tisdag: Backintervaller löpning (10 x 2 min) och tennis (1 h)
  • Onsdag: Simning (60 min)
  • Torsdag: Spinningintervaller (45 min) följt av 15 min löpning för att träna övergången
  • Fredag: Simning (intervaller)
  • Lördag: Squash (45 min)
  • Söndag: Långpass löpning (24 km)

Sammantaget en bra vecka!

//Aron

1 Comment

Leave a Reply