Intervaller och gå ner i vikt

Ja nu börjar våren närma sig med stormsteg. Själv är jag en mes och kör fortfarande inomhus, men snart så.

Va ju sjuk för en vecka sen typ men gick igång hårt direkt efter det har kört kvalitet passa 8 av 9 senaste dagarna så ben är rejält slitna, speciellt eftersom jag försöker gå ner i vikt samtidigt. Det är sjukt jobbigt att både vara sliten i kroppen samtidigt som man är orkeslös av att inte ha någon energi. Men igår körde jag ett av mina nya favorit pass som är löpekonomipass/tröskel som är typ mara fart i en timme. Puls och allt kändes så bra att det vart 71 minuter i 3.52 fart och enligt pulsen är det det form som jag inte haft på snart 2 år, så hård träning ger verkligen resultat.

Jag hade velat ha några månader extra innan säsongen drar igång men det ska bli sjukt kul! Pre åre börjar snart alla ocr tävlingar och hur det än går så kommer det bli sjukt kul börja tävla.

Nu har ju all is nästan försvunnit så dax att damma av surfskin, tyvärr kommer den formen vara sämre än någonsin för jag inte tagit ett paddel tag sen att jag går ner i vikt så försvinner dom små muskler jag hade, men jag blir ju lätt i båten och får väl skaffa grym teknik så kanske jag inte tappar så mycket.  Jag får väl kontakta Danny,Jörgen eller Martin här får vi se om dom kan göra under.

Nu cykel intervaller.

Ha det!

Be first to comment