Känner mig ganska pigg

Jag kunde inte hålla mig längre än till på tisdagen. Jag hade egentligen inga som helst planer på träning idag tisdag. Men efter att vi lagt barnen och jag plockat undan i köket samtidigt som jag lyssnade på Jonas Lundqvists nya platta fick jag feelin och gick ner i källaren och drog i 30 minuter medan jag lyssnade klart på skivan. Jag kände mig lite öm i vänster armbåge men annars hyfsat pigg.

   
 Jonas Lundqvist var trummis i göteborgsbandet bad cash quartet på 90-talet. Nu kör han solo och man kan väl kalla musikstilen för pop. Här är en låt som jag gillar. Jag tror också att Jonas är före sin tid med sin frisyr. Den kommer att komma tillbaka om några år.
2 Comments

  • Svara mars 9, 2016

    Marran

    Riktigt skön låt, den där ska jag poppa lite under träningspassen men jag är inte helt övertygad om att just den där frillan kommer slå, eller? Bra brallor du har btw!

  • Svara mars 9, 2016

    Patrik Törner

    Ha ha, ja det krävs lite för att bära upp den frisyren. Brallorna hat blivit till mys-shorts. De funkar bra även om de faktiskt hunnit bli 20 år gamla!

Leave a Reply