Kutat 1 mil

Det ser ut att bli blodomloppet och gropen extrem för min del i maj. Blodomloppet springer jag med mina gamla volleybollkompisar i LK Tights och gropen extreme blir med familjen. Så nu är det bara att börja springa. Efter förra blodomloppet, där jag tyvärr fick stryk av Erik med 4 sekunder, på en tid av 46:20 sa jag att nästa år ska jag under 45:00. Om det ska gå krävs det en hel del löpning från och med nu. Största hotet mot att klara 45 minuter är att jag blir skadad och/ eller får ont i hälsenorna. Förra året fick jag det när vi körde intervaller inför loppet.

Hur som helst kändes det bra idag. Flåset och pulsen var lugnt men det kändes i benen mot slutet.

   
Lerigt på vissa ställen i skogen.

 
Inte mycket kvar av hemmaspåren.

   
Sprang förbi badplatsen.

 
Här kommer start och mål vara i gropen extreme.

   
 
Hemmabacken är fortfarande öppen. Hyfsat folktomt.

   
Big jumpet.

 
Hemma igen.

Be first to comment