Kvällspass i snabba hemmaspår

Ikväll blev det 12 km i hemmaspåret. Det är lite tunt på vissa ställen. Och det blir extra svårt med en dålig pannlampa när man bara ser en meter framför sig. Det här var första passet sedan den ofrivilliga förkylningsvilan som jag åkte på uppe i klövsjö. Jag var lite orolig för hur det skulle kännas men det kändes helt ok så det var skönt. Tanken är att köra ett pass på torsdag igen och sedan ett lätt lätt pass på lördag i samband med lite skidtest uppe i Sälen.

   
 
Trots att det bara är 400 meter till spåret tog jag bilen. Jag är lite nojig med att gå på asfalt och grus med pjäxorna. 

  
Lite skidvård när jag kom hem. Jag vet ännu inte vilka skidor jag ska köra på under Vasaloppet. De nya känns rappare och snabbare men jag har inte hittat rätt med fästvallan på dem ännu. 

  

Be first to comment