Multisportsäsongen är körd. Typ

Nu cyklar Jag på gym igen Och jag är helt körd i kroppen. Det blir tyvärr bara cykling 2 dagar i veckan nu och jag har inte rört en paddel på månader. Känns både surt och bra. I år så blir det en konstig multisport säsong nu när jag satsar hårt på ocr.

Hoppas jag ska kunna få in mer cykel och paddling i vår så jag slipper skämmas i åre.

Jag tänkte även köra race for heroes igen men den ligger bara 2 dagar efter en super viktigt ocr tävling. Så vi får se hur det går, kul ska det bli iallafall. Jag sög ju hela förra året med på allt jag gjorde och levde bara på gamla meriter. Men nu känns hälsenorna bättre men långt från bra. Men det är väl typ 4 veckor som jag kört på rätt hårt med löpningen och vissa dagar mår hälsenorna riktigt skit och vissa dagar helt ok.

Så hur går det med löpningen?

Sjukt bra!!! Inte långt kvar tills jag är i mitt livs form och milen under 35 borde vara nära nu.

Söndags körde jag ett av mina nya pass. Det är minst 15 km 3.55 fart och det är ju egentligen ett rätt lätt pass men med sega ben så är det lite tufft. Poängen med det passet är löpekonomi och att kroppen ska bli starkare.

Så det passet i söndags där pulsen hela tiden va under tröskel men benen blir rätt möra. Så i måndags körde jag mitt klassiska 10 × 4 min i 3.30 fart där brukar jag redan vid andra intervallen träffa tröskeln. Men i måndags va det typ på 6e och pulsen va lugn även på 7 och 8, bara strax över tröskeln så 9an gick jag ner till 3.14 fart och då vart det tyngre och nr 10 i 3.25 fart. Så det känns sjukt bra.

Så igår va det dags igen för 60 min i 3.55 fart och fy fan va jobbigt!!! Pulsen va ok men benen och psyket helt kört men tog mig igenom och är så sjukt nöjd!!

Hälsenorna mår skit idag så då perfekt med cykel och tung styrketräning.

Nu färdig cyklat ☺

Hörs sen

Be first to comment