Plötsligt ett inlägg, kanske doktorandbloggens återuppvaknande

Hej läsare (finns ni?)

Det blir ett riktigt “Marran”-inlägg med massa bilder och lite text. Long time, no see. Därför bara kör vi direkt! Recap från senaste månaden, det får räcka som historisk tillbakablick, let’s go!

Bild på mitt kontor. Jag har världens bästa jobb, har jag sagt det?
mtb
Jag har fått en ny älskling, levererad direkt till kontoret av Pedalogerna!
Cannondale FS-I Carbon Womans 1. I’m in love.

Annat kul som händer på jobbet är att vi fått massor av nya, sjuka, sköna Masterstudenter på plan 2:
tablan
Dom busar med oss och chockar oss med diverse misbehaviour och arbetsplatsrelaterade missöden men allra bäst är att jag fått en egen testledarassistent som skriver Masteruppsats och gör ett hästjobb i min forskningsriktning. Tror vi kommer publicera en eller två fina artiklar på allt detta jobb. Det går bra nu!

En annan som det går bra för: nydisputerad, Dr. Gustav Olsson. Fest natten lång. Den känns inte så långt borta nu, min egen doktorstitel.
fg
Alla vill gratulera en dimmig Dr. Olsson.

En annan som det också gått bra för hela skidsäsongen, Nybro Elit, aka. Mr. Baywatch aka. Elis Weslien. Typ den bästa kollegan på hela GIH när det kommer till pepp och träningspepp och livspepp och kroniskt gott humör! Här har vi “fikarast” i vallaboden. Bra förutsättningar…
ff
…efter vallning av skidor körde vi ett pass stavlöpningsintervaller i Fiskartorpsbacken och det var så j*vla hårt och jag blev så trött att jag knappt minns nåt. Förutom att passet hamnade på topp-3 listan över “bäst intervallpass senaste halvåret”. Stavlöpning i backe är något jag plötsligt kan bli helt mongoloidtrött av, måste bero på att jag varit sammanlagt 1,5 månad i Åre den här vintern och kört massor med längdskidor. Det måste vara bra….

dsg
Inte Åre, men längdskidor som jag hittade i ett förråd på jobbet och tog ut en timme på Stadion.

dsg
Bild från helgen. Vart är vi på väg?


Bild från igår. Vart är jag på väg?

Be first to comment