Rullskidor och benböj

Idag är det halvdag och solen skiner! Tog rullskidorna till jobbet i morse. Solen sken men det var lite halt på vissa ställen så man fick ta det lite försiktigt. Nu blir det full fart på kontoret till ca kl 13 sen är det påsk.

  
Igår körde jag benböj på gymmet för första gången på 7 år. Jag har haft problem med ett knä efter en skada jag drog på mig under ett träningsläger i Spanien våren 2008. Det var på den tiden jag satsade på beachvolley. Det dumma var att eftersom jag var så pass bra tränad inför den säsongen och kände mig stark spelade jag hela säsongen trots knäskadan. Det gjorde det hela mycket värre och jag lider av det än idag. Nu är det nästan bra, i alla fall så pass att jag vågade köra lite lätt benböj. Det kändes stelt och tungt. Tekniken är inte på topp. Men jag fick inte ont så det är positivt.

Nu under påskhelgen ska jag försöka få in lite extra träning. Kanske kan det bli en premiärtur med joggingvagnen.

Be first to comment