Spelade padel mot chefen

  
Jag vet att det inte har något med de sporter som vi normalt utövar här på multisportbloggen men jag tror att det är bra med omväxling. I dag på lunchen blev det en timmes padeltennis. Padeltennis har alltså inget med vatten och kajaker eller kanoter att göra utan är en racketsport. Det är sjukt kul och man spelat dubbel så det är väldigt socialt. Sporten är lite som en blandning av tennis och squash. Sporten är relativt ny i Sverige men har blivit väldigt populär. Om man ska vara lite elak känns det lite som om den fortfarande domineras av avdankade elitspelare från tennisen. Det ändras säkert med tiden. Man skulle också kunna säga att padeltennis är nya golfen, om man tittar på utövarna. Eftersom jag själv jobbar som säljare passar jag väl in i fördomen om padeltennisspelaren. Hur som helst är det kul och en bra sak är att mina knän kändes hur bra som helst. Kan väl även nämna att chefen fick stryk i tre set.
Så här ser det ut när “proffsen” spelar.

Be first to comment