Bra intervaller

Idag har det varit stressigt på jobbet och sedan när jag kom hem kastade jag i mig en omelett. Sedan var det dags för intervaller med LK Tights. Vår löpgrupp består för tillfället bara av två löpare, jag och Erik. Tobbe är sjuk (förkyld) och Linnea ska satsa på beachvolleyn den här sommaren, med SM som mål tror jag. Vi två tappra gjorde i alla fall så gott vi kunde. Det kändes segt på uppvärmningen men sen när vi körde 3 st 4-minutersintetvaller och avslutade med en 8-minutersintetvall var både mina lungor och mina ben helt plötsligt pigga. Erik hängde med på den första intervallen men på resten drog jag ifrån. Helt plötsligt tänds hoppet igen om att klara blodomloppet under 45 minuter.

  
Hemma igen efter träningen och en helt vanligt bild hemma hos familjen Törner, det är bar över som gäller, Arvid i bakgrunden går självklart i pappas fotspår.

Be first to comment