Det tar sig – sakta men säkert

Så som dagarna ser ut nu för mig och min familj är det svårt att hinna med mer än 5-6 timmars träning i veckan. De veckor jag kan träna flera dagar till och från jobbet ökar så klart träningsdosen en hel del men många dagar har jag inbokade  kundbesök och då behöver jag oftast bil. Den här veckan har det varit så varje dag. Jag har ändå hunnit köra vasaloppsgym två gånger på lunchtid samt även kört ett intervallpass löpning en kväll den här veckan.

Idag på lunchen blev det dessutom 1 timme padel med min kompis Per. Vi spelade mot min chef Johan och kollegan Fredrik. Vi vann den här gången också men det var tajtare och vi förlorade ett set.

  
Det känns som om det ändå går framåt. Jag märker det både på rullskidorna och på löpningen. Stakningen går bättre och jag orkar staka i fler och längre uppförsbackar. På löpningen är pulsen lägre vid samma tempo som tidigare. Det känns också bättre (mindre jobbigt) när jag ligger på ett lite högre tempo. Nu är det bara att hålla i detta och se till att hålla hälsenan och armbågen i bra form så ska det nog gå att komma under 45 minuter på blodomloppet. Men det kommer definitivt att bli sjukt jobbigt.

Be first to comment