Premiärmilen på 36:26

Idag var det dags för årets tävlingspremiär. Precis som de två senaste åren fick årets första lopp bli Premiärmilen på norra Djurgården med start och mål vid Stockholms universitet. Det blev succé för min del. Klockan stannade på 36 minuter och 26 sekunder och det innebar att jag förbättrade mitt personbästa på milen med över en minut. Självklart är jag väldigt nöjd med detta, nu får vi se om jag lyckas slipa formen och farten lite ytterligare inför vårens övriga lopp. För min del ser det ut att bli Kungsholmen runt (10 km den 7 maj), Göteborgsvarvet (halvmarathon den 21 maj) och Blodomloppet (10 km den 8 juni) innan det är dags att börja prova på triathlon i tävlingsform.

Morotskaka bjöds det på i vårsolen efter målgång.

Morotskaka bjöds det på i vårsolen efter målgång.

//Aron

Be first to comment