Såå trasig!

Idag har jag ingen bra dag, jag har så ont i kroppen och har ingen energi. Jag har senaste 2 veckorna försökt köra 2 pass om dagen där minst 1 är kvalité. Och lägg till att knappt äta något för att jag försöker gå ner i vikt.

Så nu har det gått 2 månader sen jag sa att jag skulle ner till 35 på milen. Så hur har det gått. I min värd har jag klarat det. Men har inget bevis.

Så vi börjar i förra veckan som jag skrev har jag kört 2 pass varje dag och torsdags körde jag 3 pass varav ett va typ 18 km i 3.50 fart. Sen fredag 2 pass. Sen på lördag va det dags för premiärmilen. jag va så nervös för jag har knappt kört ett enda millopp på 2 år pga skadan. Och jag visste att tiden skulle bli dålig med tanke på min hårda träning dagarna innan. Men siktade på 36 olustigt minus några sekunder.

Starten går. Jag känner direkt fan jag har inga ben. Och efter 2 km kom sånt galet håll att jag sa att nä det här är fan inte kul. Inga ben och håll så jag knappt kan röra mig jag bryter! Vill inte skämmas och komma runt på kanske 40 min. För att jag måste slå av på farten för att bli av med hållet. Så jag leta efter bra plats att bryta på. Ville ju göra det i smyg för jag skämdes så mycket!! Men det står ju folk längs med överallt!!!! Och folk jag coachar hejar på mig. jag ville bara dö och gå under jorden. Lunkar på där. Försöker ändå hålla ok fart för jag vet att jag ska ju ändå bryta snart. Strax innan 5 km är man tillbaka där man starta typ. Och nu perfekt att bryta men så mycket folk och 5 av dom jag coachar står där. jag tänker bara förbi här sen bryter jag efter en uppförs backe är skylt med klocka och 5 km och ser klockan på avstånd och fattar inte 17.35 va fan då har jag ju gått ganska fort ändå och blir lite glad. Men har fortfarande så ont och benen är tunga som stenar.

jag fortsätter i min grupp där och vid 7.5 km bryter jag. jag tänker 7.5 km tröskel. Perfekt pass. Jag vänder och går mot alla löpare (genväg tillbaka) jag går och hejar på alla grymma och hej där kommer erik han ser sliten ut jag hänger på han och peppar han en bit. Så jag hänger på erik och peppar han nästan hela vägen till mål då jag jag en lite spurt och landar på 37.40 så vart det en tid på 35. Nej men vet att min kropp är där. Så på kvällen dags för nästa pass. Paddling!! Äntligen men efter 5-6 månader utan att rört den rörelsen och att jag gått ner lite i muskler gör att paddlingen nu är sååååå tung!! jag får mjölksyra i rygg och baksida axlar direkt. Så mina paddel pass har bara varit mellan 10 -25 min men sakta vaknar musklerna.

Söndag paddling och backintervaller. Måndag paddling och skulle ha ben vila men då Jonas Buud va i sumpan så körde han och jag 21 km varav 15 ursvik extreme och till snitta ca 4.35

Tisdag helt Död men då backe med en jag coachar på lunchen och ta batalj intervaller med runacademy på kvällen. Sååååå därför sååååå sliten idag!! Men har nu suttit snart ett timme på gym och cyklat och paddling igen ikväll.

Snart drar pre åre igång så KUL!!!

Sen 23e april drar första tough viking tävlingen i gbg igång. Så typ 10 dagar hård träning till sen lite vila.

20160401_142455

20160401_142944

Be first to comment