Sprang 12 jobbiga kilometrar

Under söndagen var det dags för lite träning igen efter två dagars vila på raken. Jag kände mig konstigt nog väldigt seg men det kan nog bero på att det varit lite körigt på fredagen och lördagen (därav vilan från träning, jag hann helt enkelt inte).

Hur som helst körde jag och Erik 2 km uppvärmning och sedan blodomloppsbanan som är 10 km. Tanken var att vi skulle pinna på lite men utan att förta oss glida in lite snyggt en bit under 50 minuter. Redan efter 2 km kändes det dock som att det skulle bli sjukt jobbigt att ens ta sig under 50 min. Efter halva banan kommer en längre backe på 600 meter. Efter den kändes faktiskt lite bättre. Sedan på sista kilometern är det en backe på cirka 300 meter som är riktigt brant. Där brukar Erik alltid springa ifrån mig men nu höll jag i och hängde på. Kändes bra mentalt inför blodomloppet. Jag stannade klockan på drygt 10 km och tiden 49:50. Inget att skryta med med tanke på hur jobbigt det var. Nu blir det till att få upp farten men lite mer intervaller. Tyvärr känns sub 45 långt borta just nu. Men förhoppningsvis var det bara en tillfällig svacka idag.

   
 
Sitter och försöker få ihop veckans träningar. Det brukar alltid bli någon ändring eftersom jag ibland måste ta bilen till jobbet om jag har kundmöten. Då försvinner ett cykelpass.

Be first to comment