Svensk kranvatten & svenskt paddelvatten

Landade på svensk mark i tisdags eftermiddag och välkomnades med första klassigt väder och Taxi-Stensils efter 68 dagar i staterna. Flygresan var som flygresor är, mycket väntan och obehagliga sovställningar. Jag satt mellan Moa och en Pratglad italienare som bjöd in mig till alla hans hus runt om i världen och berättade hela historien om Sankta Lucia. Grät än skvätt till Filmen The Danish girl och åt jordnötssmörsmackor som vi tagit med oss. 
Det är väldigt skönt att vara hemma, jag paddlade ett fint pass hemma på vaxholmsfjärden som bjöd på spegel och 15 grader igår. Hade inte bestämt något pass men det slutade med 10×6 min i fart 2. Det var skönt men lite speciellt att paddla på svenskt vatten, inget salt och typ 20 grader kallare. Men om jag är glad över att vara hemma på det svenska paddelvattnet så är det ingenting jämfört med det svenska kranvattnet. Älskar att komma hem och ta ett stort glas kallt vatten ur kranen efter att ha druckit ljummet vatten ur sunkig vattenflaska från vattendunk. 
I tisdags åt jag middag med min mamma, pappa och yngsta storasyster Julia, det var trevligt och kul att få umgås lite med dem. Idag har jag varit och träffat Jörgen som är min sjukgymnast från SOK, vi kollade lite på ryggen som är mycket bättre men inte 100% ännu. Nu ska jag hem och paddla innan jag börjar jobba vid 16. Tänkte köra 200m träning, har ju tävlingspremiär nästa helg så det är bra att testa på lite högre farter hemma i det kalla vattnet! Hoppas på lika fin spegel som igår! 🙂 

  

Be first to comment