Tough Viking

Hej

Ja då var premiären gjord! Det sluta i typ katastrof.

Jag var i Gbg i helgen och körde tough viking premiären. Förberedelsernan har gått bra så jag var laddad som fan. Ska göra en lång historia kört. Banan va strax över 8 km 7 grader i luften och sol. Perfekt dag.

Starten gick och alla sticker som galningar och jag ligger typ 30-40 e man som vanligt. Fattar inte varför alla rusar så fort direkt och ändå dör efter 200 m.

Det efter 100 m kom en brant backe och jag hamnar i kö.(Jag om någon borde lära mig att sprinta i början,men min kropp vill bara inte) men jag lunkar på och tar folk hela tiden hinder på hinder passeras och det känns ok men har ångest att dom snabbaste är så långt före. Men dom vet jag att jag inte har chans emot dom är 30 min löpare på milen. Och bara i vårt team där vi är 5 killar 2 norrmän och 3 svenskar så är jag sämst.

Banan är kul och massa massa obanat där jag inte riktigt är som bäst men går på ok vid 3 km hoppar jag ner från en liten klippa och när jag landar hör jag krasch fan Jävla piss skit foten trasig och direkt kommer värken. Ska jag bryta? Fan första tävlingen med teamet jag kan inte bryta. Jag har lite endorfiner och adrenalin så foten gör bara ont typ en 5 på en 10 skala jag kör. Men kör lite försiktigt för nu vill jag verkligen inte trampa snett igen jag börjar må lite illa men kilometerna  passerar. Alla hinder går ganska dåligt för jag har inget fokus, nu villa jag bara imål. Kommer tillslut i mål och blir 9a. Inte bra men med tanke på allt så ok.

I helgen igen är det EM kval i ocr i åkersberga. Kom dit och titta. jag ska tejpa foten och det ett försök.

20160423_220438

Så såg foten ut imål.

Ska prova jogga lite i skogen idag och känna.

Tävlingen är i morgon.

En skit vecka utan träning eller jag har paddlat 3 dagar så lite har jag gjort ?

Hörs efter helgen.

Be first to comment