Träning och livet går inta alltid ihop.

Ja nu är det nästan bara en vecka kvar till riktig tävlings premiär. och jag har typ inte tränat på evigheter känns det som. Jag håller på att ska sälja mitt drömhus tyvärr. Men när jag tänker efter har jag ändå inte utnyttjat det. Huset ligger på militärt område så motionsområde och mil av skog och fina grusvägar för cykling finns utanför dörren men jag har ALDRIG sprungit i motionsspåret under 7 år. jag har cyklat ett par gånger men jag vill ju helst träna med folk så jag tränar ändå alltid i stan ändå. Sen har jag sjukt stor sjötomt i mälaren och där har jag kört ganska mycket. För att från ryggläge i sängen till att sitta i surfskin är det under 1 minut och det är perfekt. Men att bada och grilla från brygga har väldigt sälla hänt.

tomt sol

Bild från luftan

stranden

Så nu har jag hållit på och fixat och donat för visningarna så jag har inte hunnit träna knappt.

Lite kort från delar av tomten som har eget vatten bla.

http://www.hemnet.se/bostad/villa-7rum-kungsangen-brunna-upplands-bro-kommun-granhammar-lindesvik-1-8973760

Om ni skulle råka ha någta millar över och vill drömma er bort =)

Som ni kanske ser finns inga grannar vid vattnet på jag tror det är ca 5 km till närmaste granne vattenvägen och jag paddlar ofta helt näck.

Varför?? FÖR JAG KAN =)

Så jag får intala mig att det är bra med vila med. och det är det men det kom fel i min uppladdning bara.

som i förrgår jag som har börjat äta nyttigt så vart det pizza och nä inte en utan jag åt 2! för det första vem fan får i sig 2 stora pizzor! men jag är hungrig jämt!! Men har nu lyckats gå ner ca 1 kilo men skulle behöva 2 till. hade tänkt det till premiären men jag har för dålig disciplin så det får bli sakta men säkert.

Förra helgen till fredags myset så vart det middag stor potion kött och bea som en halv timme senare vart 1 liter oboy med 4 tekakor med ost. sen till tv myset, chips och dipp, en 200 gram marabou, glass och avslutade med min grymma egengjorda äpplekaka utan äpplen med sjukt mycket vaniljsås.

Vart nästa lika illa dagen efter. sen har jag blandat bra och dåliga dagar. Så maten har jag svårt att få till bra.

Nä nu dax att ut och paddla hoppas klara lite längre än sist ryggen och axlarna får mjölksyra direkt.

 

Be first to comment