Årets första race

I form av tisdagstävling. Jag var osäker på om jag skulle köra ty min pollenallergi är helt vidrig nu senaste dagarna med rinnande ögon, halsont och toktäppt i näsan. Ville köra min marathonlåda,

1) ombyte förnöjer

2) bra träning 
Många med, visade sig efteråt att det var 20+ med, Elis, Jens, Wangler, Nils, Torbjörn, Luis mm mm mm.

Jag tog det riktigt lugnt i starten för jag ville inte dra på mig nån hög puls pga halsen mm, halkade bakom en grupp, kom tight inpå massa buskar och skravel, svor, fick köra som ett psyk fram till femknopsskylten för att inte bli upptryckt mot kajen. Låg sedan och drog gänget lugnt och sansat, gjorde några ryck då och då bara för att känna på farten och biceps. Skön känsla!

Var först i mål, Jens fin tvåa, Elis fin trea.

Kul att säsongen är igång och tack örnsberg för att ni gör de här racen!

Träffade Pierre och hans brud som satt och solade på Långholmen på hemvägen, han knäppte dessa två bilder på mig.

Nu ska jag knarka C-vitamin.
Tjaarå

Be first to comment