En helg med volleyboll

I helgen var jag i Göteborg och spelade en volleybollturnering. Det var en återträff med mina gamla lagkompisar från gymnasietiden och juniorlandslaget. Martin Nordstrand som har den här bloggen var med på den gamla goda tiden men kunde tyvärr inte den här helgen. Vi gick ut gymnasiet och lämnade juniorlandslaget 1997 så det blev 19-årsjubileum. Det var kul men smärtsamt att spela volleyboll igen. För mig var det 10 år sedan jag avslutade min elitkarriärer inomhus, beachvolleykarriären avslutade jag för 7 år sedan. Som lag har vi inte spelat ihop på 19 år. Det var lite ringrostigt i början men sedan kom vi igång. Det var en turnering med handicap-system och var rankade som ett division 2 lag. Vi tog oss hela vägen till semifinal men där orkade vi inte längre utan fick nöja oss med en bronspeng. Det var kul att spela men ännu roligare att träffa alla gamla kompisar!

   
År 2016

 
År 1997

Be first to comment