Göteborgsvarvet

Igår var det återigen dags för ett av mina favoritlopp, Göteborgsvarvet.

Hade ingen bra känsla på morgonen men bestämde mig för att försöka springa snabbt med målsättningen om 5.00min/km. Det höll några kilometer, sen blev det riktigt trångt och farten gick ner, sen gick det segare och när jag passerade 10 km på 52.27 så insåg jag ju att det var kört, så bestämde mig istället för att ta det lite lugnare och njuta av loppet och Göteborg. Men det gick ändå tungt, jag fick kämpa för att hålla 5.20 tempo. När jag efteråt analyserar pulsen så hade jag en snittpuls på 181, när jag sprang halvmaran för en månad sedan, 5 minuter snabbare, så låg pulsen på 167. Så inte konstigt jag tyckte det kändes kämpigt. 1.52 stannade klockan på, och såhär en dag efter med lite vetskap om pulsen så känns det bra. Igår var jag lite besviken på mig själv för dålig prestation. 


I starten tillsammans med en elefant, cool tjej. Det var väldigt varmt så jag undrar hur länge hon orkade kämpa på i dräkten.


Försökte ta en selfie med tjejen som sprang baklänges uppför bron för Clowner Utan Gränser (hjälte!) men gick sådär. Hon kom i alla fall i bild.


Mysig helg på Hönö med häng med familjen. Fjärde året i rad. Moses har skaffat ett eget instagramkonto, han kan följas på @mosesmodig.

Aron hade en sjukt bra tid, men den får han skriva om själv.

//Sara

Be first to comment