GÖTT ! ! !

Jag fick träning! 

Så som jag har det nu så blir det ej mkt till träning mellan två jobb, två barn, två flickvänner , och försenade kajakleveranser mm mm. 

Så man får passa på när tillfälle ges. 

Idag hade Lilo orienteringsträning, jo,,, det med två flickvänner va skämt,,, men ,,, jo, träningen, den var grym, ungarna fick coachning av eliten, LILO såg helnöjd ut, och de utgick ifrån botten av en backe som för övrigt ligger mittemellan där daniel Hansson och kristin larsson bor och paddlar, jag tyckte mig kunna se deras namn i fotspåren där, de blir nog vassa på Åre Extreme i år. 

Ja , backen,,, jag me Ia på ryggen fick ett grymt pass, det var inte igår det som jag fick den fina träningen.  

Första vändan klar, goågla  
Åttånde vändan , här va det Hua, 

  
  
Fin utsikt å 13 vändor fick jag, GÖTT

Be first to comment