Långpass med ny löparklocka

Det blir faktiskt roligare att ge sig ut på långpass med ny löparklocka, en Fenix3 men massa roliga funktioner så nu försöker jag analysera löpkadens bl.a. 

Jag skulle sprungit 32 km idag men det blev “bara”28 km, vilket känns helt okej. Kom iväg lite senare än beräknat och hade dessutom vänner hemma som passade Moses. Och när jag sprang långpass för några veckor sedan tänkte jag helt fel och sprang 33 km istället för 30 km, så tycker det typ jämnar ut sig. Tempot blev också lite lägre än tänkt, skulle enligt schemat legat på 5.50-6.10. Får springa lite fortare nästa gång.


För att fortsätta öka motivationen beställde jag också idag hem en massa träningskläder online. Hinner inte shoppa eftersom all tid går åt för att jobba, träna och passa söt hund (som inte är road av att gå på Åhlens). Varje vecka är ett pussel för att Aron och jag ska få ihop våra sex träningspass. Jag slarvar lite med simningen, blir oftast bara ett pass per vecka och inte två som schemat säger. Får skärpa mig där… 

Igår var vi på schlagerfest och Moses var uppklädd. 

//Sara

Be first to comment