Ocr, pre och åre

Hallå

Vart ska jag börja.

vi börjar med ocr EM kval och uttagning till landslaget. Körde ultimat ocr förra lördagen och hade ju min fot som va paj. bestämde att tejpa och prova ändå. Det var ett rätt tufft lopp med många tuffa hinder och teknisk stiglöpning och det passade inte min fot. Som tur va så va det några partier med elljusspår som jag kunde trycka på så jag slutade 8 helt ok med tanke på foten kvala till EM om jag nu vill köra. Och det vart ett bra träningspass.

Sen 2 dagar senare va det åre pre race och jag va öm i foten och bestämde att köra ändå men ta det jäkligt försiktigt. Jag såg att Daniel Hansson och jari palonen skulle köra och då kunde jag se i alla fall hur paddlingen låg till. så innan start körde jag 4 vändor i hammarbybacken bara för att få lite ben träning eftersom jag inte kunde gå för fullt på tävlingen. vid start visade det sig att varken Daniel eller Jari körde. och redan efter första paddlingen ledde jag och fast jag volta med cykeln i downhill banan och slog mig rejält så kunde jag softa hela tävlingen ville inte göra illa mig mer!! =) men tiden vart bara typ 4 min sämre än mitt rekord på banan vilket säger att fast jag trodde att min form sög så kanske den inte gör det och jag kan bli ett litet litet litet hot i åre.

Så idag började åre satsningen 2 månader kvar och jag måste bli mer uthållig. Så idag börja jag cykla 37 km mtb till hagabacken sen körde jag 1100 höjdmeter bara gå fort. Sen cykla hem och avsluta kvällen med 30 min paddlings intervaller så idag vart det ca 5 1/2 tim effektiv träning blir nog repris på söndag.

Här är några kort från tävlingen. som ni ser ler jag. vilket jag aldrig gör normalt sett =)

 

FB_IMG_1462484615110 IMG_20160503_135418 FB_IMG_1462484684499

Be first to comment