Snart: Göteborgsvarvet

Snart är det dags för en av årets absoluta höjdpunkter, alla kategorier. Det handlar förstås om Göteborgsvarvet, ett lopp som jag förknippar starkt med våren och folkfest liksom med att Göteborg visar sig från sin bästa sida.

Min tid från förra årets lopp, 1:24:45 (vilket för övrigt är mitt personbästa på distansen), gör att jag i år får starta i startgrupp 1 (av totalt 30 startgrupper), alltså samtidigt som eliten. Då lär det med andra ord inte gå att skylla på att långsamma löpare är i vägen i starten, om jag nu skulle bli missnöjd med mitt lopp. 🙂

Tidsmässigt hoppas jag i år på ett förbättrat personbästa också på halvmaran, och då är Göteborgsvarvet enda möjligheten i vår. Det borde gå, eftersom jag tränat betydligt mer, bättre och hårdare i vår jämfört med de senaste årens försäsonger. Vi får se, oavsett vilket hoppas jag att också årets “varv” blir en härlig upplevelse!

gbgvarvet

//Aron

Be first to comment