Brickpass & Riddarfjärden

7 mil på cykeln med min vän Hanna, det gick fortare och det var längre än tidigare cykelturer. Och jag tycker det blir roligare för varje gång! 

Hem och lämna cykeln för att därefter springa på jättetunga ben i 15 minuter. De kändes som cement och pulsen stack iväg direkt. Men det blev lättare och lättare, måste ha det i huvudet.

Efter att ha pustat ut en stund och fyllt på med mat och jättemycket vatten så gick vi ner till kajakbryggan för att simma. Aron simmade en timma, jag chillade på bryggan med Moses och sen simmade jag en kortare tur om 800 meter.

Nästa helg blir det triathlonpremiär för mig med Stockholm triathlon. Blir sprintdistansen för min del då det är veckan innan Jönköping halvIronman. Ser jättemycket fram emot det!! Jag missade Saltsjöbadens sprint när jag var dålig, så känns bra att testa en kort distans innan det är dags för IM. 

Konstaterar att man inte är snygg i vare sig cykelhjälm eller badmössa. Men jag är glad i alla fall. 
I veckan var jag i London på jobb och tog med mig min härliga kollega ut på en morgon-sightseeing-jogg. 


Ha en fortsatt fin dag!!

//Sara

Be first to comment