På plats i Moskva

Hej! 
Nu är det dags för mig att köra senior EM i Moskva, det blir den sista internationella tävlingen innan OS och det ska bli kul och spännande att se hur formen är. Jag har inte form-toppat mig till den här tävlingen men det har känts bra på träningspassen på senaste tiden. Jag Missade den svenska tävlingen i Nyköping eftersom att jag har fortsatt varit sjuk fram och tillbaka. Det är tufft men jag har haft väldigt bra kvalitet på den träning som är gjord så jag försöker fokusera på det och det är jag nöjd med. Jag har dels varit hemma i Vaxholm och tränat, sen har jag även varit ett öar dagar i Oslo och ett par dagar i Jönköping. Erik Sandbacka som jag ofta tränar med har peppat Mig och hjälpt mig med bland annat starterna. Det är extremt viktigt att vara med i de första dragen för att inte börja loppet med att ta igen de andra. Det är självklart  Mycket att jobba på men det ska bli kul att testa just starterna i ett stressat tävlingsmoment. Jag startar k1 200m först på lördag så det blir en del träning på banorna här torsdag och fredag. Förhoppningsvis så kan jag även få se lite av stan! 

Här är en bild på mig och Erik från tävlingen i Racice!

​​


​​

Be first to comment