Racereport från Hanna Höij

Som storstilat vann surfski-SM nu i torsdags i norrköping.
“Loppet var var fint. Vi hade vågor snett från sidan 3 km in på banan, där var taktiken att ge vad man hade och försöka fånga de vågorna som ändå gick i rätt riktning. Jag förutsatte att vi sen skulle få hjälp av vågorna så jag var inte rädd för att köra på lite hårt. Därefter svängde vi av åt öster och kunde börja skråa på vågorna. De var inte så snabba men inte tillräckligt långsamma för att jag skulle orka trycka mig igenom så min tatik var att försöka ligga kvar på samma våg så länge som möjligt. Det var kort mellan vågtoppara så för att kunna ligga kvar fick man skråa på vågen. Jag gjorde inte många misstag under loppet och är jätte nöjd. Jag kände mig stark och hade vart nöjd med loppet oavsett, men jätte kul att det räckte till vinst!”
Stort grattis Hanna!!

//Marran 

Be first to comment