Runt kungshatt

Mmm

Vaknade upp imorse peppad att se hur träsmak och ork skulle vara genom att köra ett långpass i min maratonlåda. Tanken var att köra runt fågelön men ja svängde höger och tog Kärsön runt sedan in och runt Kungshatt också. Körde ett lyft vid Kärsön för att få in en tempoväxling sedan ett lyft borta vid kungshatt. 

Blev ca 25 km och det kändes fint! Börjar bli mer och mer övertygad om att jag ska köra DKM+, dvs Dalslands kanotmaraton.

Cyklade ner till klubben imorse efter jag intagit en frukost i form av 1 liter vatten och en banan.

Selfie tillbaka på bryggan. Drack inget under “loppet” frånsett några klunkar sjövatten som sig bör om man har smeknamnet mälarvattenmannen.

Viktigt med solfaktor, jag kör 50 på snoken och 20 på resten av min kropp. Det finns nån flitig läsare uppe i Östersund som hävdar att jag ser äldre ut pga all tid i solen och utomhus. Jaja säger jag om det. Ska man sitta inne? Eh ne.

Slitna händer efter några dagars tung paddling


Ritade upp på eniro rutten jag körde. Ungefär så.

Nu dricker jag vatten, ska äta lunch och baadaaaaa.
Tjong,
M

1 Comment

  • Svara juli 25, 2016

    Brigitte Bardot

    Hej!

    Hur mkt uppvärmning kör du innan passet? Kör du stretch efteråt också eller? Se till att smörja händerna nattetid med en fet kräm. Finns på hälsokostaffär.

Leave a Reply