Finfrämmande på skk

Igår så var Emil Torstensson och Linnea Stensils med på måndagsträningen. Emil är maratonkille som är surfskikillen som nu 2016 har vunnit i princip allt. Linnea är sprinttjej som var bäste svensk kanotist på os med en 7e plats endast 22 år gammal!

Emil hade med sig sin Carbonlogy med Linnea lånade Jens V14gt.

Finväder igår med duggregn och 15-20 plus. Elis körde tröja, Jens därbakom flexade sin torso.

Ganska så creddigt klistermärke Linnea har på paddeln, inte direkt Stockholmscupen 2014…

Emil alltid lika glad.

Någon av mina, Jens och Emil har plattfötter. Gissa vem?

 

Träningen var som i vanlig ordning rätt ostrukturerad men hård med en kort uppvärmning sedan 4 st dödssprints på 500 m där jag och Emil ville köra ifrån varann. Linnea tight bakom, hennes absolut första gång på vattnet sen sitt finalheat i Rio nära veckor sen.

Vi var rätt så eniga om att köra intervaller kan man göra en annan gång så vi stack bort mot Reimersholme för att leta båtvågor vilket det kom.. hade bra skjuts av några rackare sen pumpade jag och Emil ett par km maratontempo med våghängning. Nästan framme vid SKK kom båten Carl Philip som vi hängde på till Stora Essingen i 20-21 km/hr. Fint de!

 

Käk sen på ett thaiställe vid Fridhemsplan,

 

Bästa måndan!

 

M

Be first to comment