SM i surfski dubbel

Har gått av stapeln nu idag i Oxelösund där det var ett litet men taggat startfält på kanske 10-13 ekipage. Jag och Jens körde bra men fick det inte att stämma asbra, var rätt så knixig sjö, inga direkt vågor eller dyningar att köra på.

Den flygande holländarn Joep är uppe och gästspelar och han och Paul körde iväg i ett hiskeligt tempo. För att tävla i SM måste man köra för samma klubb vilket de inte gör så vi beslöt oss för att inte bränna oss genom att hänga på de utan fokuserade istället på sm-titeln men Isak Forsberg och Emil Toresson från Västerås som är en bra maraton-K2 besättning var starkare idag och slog oss med drygt 30 sek. Damn it!
Hela eftermiddan o kvällen har varit asskönt häng här vid kanotklubben och nu har jag bäddat ner mig i min bil för att sova en fantastisk natt!

Hej hopp alla,

Pallar inte skriva vad alla bilder är, knepigt från luren. Ni ser väl, mejla annars o fråga.

Tog en powernap här efter lunchen. älskar verkligen tupplurer mitt på dan.

johan stenberg i orange väst, torstensson i blå tröja, Isak forsberg vit tischa, nils thoresson i bar över, maciej coollugn sittandes.

raceprep!

min bil, husbil, transportfordon.rätt så glad efter racet, alltid fint att komma ut på havet!

 

mmmm haha!

Joel här närmast, den flygande Holländarn (efter Paul). snabba de där killarna. Tommy Karls sitter där lugn som en filbunke och peppar för att dra till OS där han är ledare för paralympics.

Killarna kikar på nåt k4-lopp från OS.. eller jagar de Pokemons? 

grillkungen Paul. en jäkel på att få igång en grill utan tändvätska med ett evigt viftande med ett bokningsblock från klubbhuset.

 

Hur mysigt har inte jag det då??

 

 

Marran

Be first to comment