Långloppsmästaren 2016

Hej Hej,

idag var det långloppsmästaren här i Stockholm, en deltävling i Stockholmscupen. Tre varv runt åttan och ett lyft varje varv, 5 km per varv dvs totalt 15 km.

Jag körde min racer och det var mycket båtar ute så en del skvalp. Tog det lugnt i starten, hade Wangler med några hundra meter sen var jag och Jens loss. Han hängde med fram till första lyftet där han bröt loppet. Jag lullade på själv resten av loppet och var ett par minuter före Wangler i mål.

Christian Poignant tog fina bilder som vanligt,  de finns http://www.ateljehusetkransen.se/SKK/Langlapp2016/index.html där och alla bilder här i inlägget eller på mig överhuvudtaget när jag paddlar är från honom.

screen-shot-2016-09-10-at-20-35-16 screen-shot-2016-09-10-at-20-35-23 screen-shot-2016-09-10-at-20-35-31

Wangler har lite snyggare uppstigningsteknik.
Och Ulf ifrån Örnsberg satte ihop en film, kul!
Lite fler bilder, det är bra med de här bilderna för jag ser verkligen vad jag kan förbättra. (rotation, isätt längre fram). Kan bero på att kajaken är en aning för rank för mig fortfarande.. tänk vad snabbt det kan gå om jag får till det?

Är också seriöst sugen på att bli en ninja i kroppen, dvs sluta helt med socker och gluten, går det? för att bli mer lik Tarzan. Jag såg den filmen igår.. bra pepp-rulle!

 

dsc_7206 dsc_7207 dsc_7209 dsc_7219

 

 

M

Be first to comment