Sand, sand o sand

Tja, 

Jag tror vi somnade innan nio igår och sov till 07. Satan vad skönt. Vaknade upp piggare och friskare än jag gjort de senaAaste dagarna. Vi käkade frulle serverad av glada tjejer och packade sen ihop allt satte på på oss allt vi hade och brände de 30 km till cesis där dag 2 skulle starta. Var bara ett par minusgrader ute när vi stack. Båda våra hojar drog igång som hetsiga getingar trots kall natt och hård körning igår. Hade jag haft en Ktm hade man väl stått kvar där än och försökt starta. Jäkla opålitligt märke!


Körningen idag har verkligen varit världsklass, fy satan vad bra. Mil efter mil efter mil med vägar gjorda av sand. Inget sunk som i sverige med stora hål i vägarna utan här verkar de ta hand om sin infrastruktur. Sveriges skattemedel verkar gå till allt annat än att hålla efter landet. 

Har kört efter rutten från soe, väldigt fin!!

Har kört 45 mil idag, suttit på hojarna sen 08… sjukt många timmar, säger lite om hur kul/krävande körning det är när man inte bara bränner på vägar av asfalt.

Nu dusch sen käka sen middag!
En omkulmkörning idag och det var när Pierre skulle göra en donut på en äng.
//Marran

Be first to comment