90 minuter lugn löpning

För första gången har jag kört ett regelrätt A1-pass. Det kändes faktiskt riktigt bra. Som så många andra amatörer tränar jag mestadels i “gubbfart” och ibland kör jag intervaller. Tyvärr har jag ju lite ont här och där och det är lätt att skadorna kommer när jag kör intervaller. Och det är svårt att få någon större volym av träning när man oftast kör kortare pass. Så för att samla mer timmar och för att kroppen förhoppningsvis ska klara lite mer så ska jag börja köra rena A1-pass också. Idag sprang jag och Sixten cirka 15 km men det var svårt att springa sakta nog. I uppförsbackarna blev det ändå A2 för jag ville inte gå.

Hur som helst känns det skönt och mindre stressande att inte varje gång behöva kuta så att hjärtat nästan ramlar ut.


Sixten var nöjd efteråt.

Be first to comment