Bra sportdag

Tjena tjena,

Bra sportdag idag. 

Grisig cykling till jobbet idag i tung snömodd, tog dubbelt så lång tid som vanligt men jäkligt skön. Såg tre andra cyklister mot i vanliga fall trehundra.


Jobbade sen på ett par timmar innan vår vd Lotte sa vid tvåtiden att alla skulle gå hem pga snöovädret.. dåligt med transporter då all trafik stod still i stan. Jag tog en arga snickarn bil, en fet pickup och körde som att det var barmark i stan. Dock extremt mycket tomtar och troll i trafiken med sommardäck eller allmänt dålig koll.

Kom hem hyfsat, bytte om till löpargrejer sen jogga ner till skk och körde ett kort paddlingspass. Hur fint som helst.


Nu hemma och kollar på nyheterna att Trump är president i USA, galet men absolut inte oväntat. Folk/vanliga medborgare är extremt trötta på pk-eliten och etablissemanget. Precis som i sverige, eller alla länder. 
När ska höjdarna däruppe lyssna på vanligt folk, då kommer inte nån som Trump fram.
Marre

Be first to comment